De eerste paar races van het seizoen.

Het seizoen is nog maar amper begonnen en KWH Racing heeft aan een paar races meegedaan om te testen. Zo hadden we tijdens het Winter Endurance Kampioenschap de nieuw gebouwde auto van een van onze klanten bij ons. Hoewel het motorblokje uiteindelijk niet helemaal goed bleek, reed de auto verder heerlijk en is die na het inbouwen van een nieuwe motor zo goed als klaar voor het komende race seizoen.

Op zondag 10 maart hebben we meegedaan aan de eerste TimeAttack tijdens Automax Streepower 2019 op Zandvoort. Qua weer was het echt drama, alleen maar regen, regen en nog eens regen. We hebben ons ingeschreven met de nieuwe Honda Civic EG met een B16 motor van onze monteur Stephan, de FK2 en de FK8 STREET versie.

De auto van Stephan werd in de “Pro” klasse ingedeeld en ondanks dat het de langzaamste auto op papier was, reed deze toch mooi mee in het middenveld. Het doel was de auto te testen en dat is goed geslaagd!

De FK2 stond op semi slicks, reed mooi mee tijdens de qualificatie in de club klasse, maar uiteindelijk besloten niet mee te rijden in de finale vanwege versleten banden in combinatie met het slechte weer.

Door een blessure bij Lucas de Wal kon de FK8 helaas niet bestuurd worden. Deze wordt de volgende keer weer ingezet.