Grand Opening Groot succes!

Op 10 februari 2019 hebben we de start van KWH Racing gevierd en ondanks het slechte weer was er een veel grotere opkomst als verwacht. Als locatie hebben we gekozen voor het TT Circuit van Assen. We mochten de VIP Room van Honda gebruiken waar we onze presentatie gehouden hebben en in de middag hebben we op het circuit gereden met een aantal van onze auto’s en mochten onze gasten ook zelf ervaren hoe het is om te racen door zelf achter het stuur te gaan zitten van onze cursus auto.

Door de regen was de baan spek glad, maar dat weerhield ons (Lucas en Kai) er niet van om er een groot spektakel van te maken. Bijna elke bocht konden we onze mega snelle Honda Civic Type-R 2015 met meer dan 380pk over dwars gooien en telkens zaten onze gasten joelend in de auto naast ons.

Dit was een dag die wij ons nog lang zullen herinneren. Aan iedereen die er bij was: “Bedankt dat jullie bijgedragen hebben aan het een onvergetelijke dag voor ons te maken!

Presentatie in de VIP Room van Honda op Assen: “Applaus voor ons support team!”
Kira helpt de gasten instappen en de gordel veilig om te doen, voor “de rit die ze zich nog lang zullen heugen”
Hoezo voorwiel aangedreven auto’s kunnen niet driften? 🙂
Achtervolging van de cursus auto.
Samen lekker rondje rijden.
Ons vlaggenschip: De Honda Civic Type-R 2018! Te huur voor diverse evenement.