Honda Civic Cup

De DNRT Honda Civic Cup, of simpelweg HCC, is een aparte klasse binnen de DNRT. Zoals de naam doet vermoeden rijden er in deze Cup enkel Honda Civics mee. Qua technisch en sportief reglement wordt de standaard DNRT Toer en Sport klasse aangehouden.

Voor de Toerklasse geldt dat elke Honda Civic welkom is, mits de coureur niet onder de 2:06 op Zandvoort rijdt. Kom je daar boven dan wordt je automatisch gepromoveerd tot de Sport klasse.

Aan een Honda Civic die mee rijdt in de Sportklasse worden wel enkele eisen gesteld aan de auto. Zo is er voor de Honda Civic EK en EG een standaard pakket beschikbaar om de auto aan het reglement te laten voldoen.

KWH Racing is een van de mede oprichters en organisatoren van de HCC en heeft diverse auto’s te huur die direct inzetbaar zijn op basis van het “Arrive and Drive” principe. (zie Raceauto Huren voor meer info)

Wil je liever een eigen Cup auto bezitten? KWH Racing kan je ook helpen met het bouwen van een complete Race auto op basis van een EG of EK donor auto. Heb je hier interesse in, laat het ons weten door te mailen, bellen of WhatsAppen.

Voor meer informatie en historie kijk op: www.hondaciviccup.nl