Bedrijfsevenementen

Wilt u eens iets écht spectaculairs organiseren voor uw bedrijf? Bij KWH Racing bent u dan aan het juiste adres. We organiseren namelijk ook bedrijfsevenementen op en rond het circuit, waarbij uw werknemers, partners en klanten ook ZELF achter het stuur kruipen om te ervaren hoe het is om over een circuit te racen in een echte raceauto.

De meest eenvoudige vorm is dat u met uw collega’s, klanten en/of partners deelneemt aan een Circuitdag, waarbij we onze cursus auto’s inzetten om de deelnemers zelf, onder begeleiding van een professionele instructeur, te laten racen over  Zandvoort, Assen, Zolder of zelfs Spa!

We kunnen al een all-in bedrijfsevenement organiseren vanaf 5 personen. De kosten zijn per circuit verschillend en ook afhankelijk van het aantal deelnemers en of het om een hele of halve dag gaat. Laat een bericht achter, of bel/mail ons voor een offerte op maat.

 

Ons support team helpt u instappen en de gordels veilig vast te maken!

Wilt u het net even wat grootser aanpakken? Wat dacht u van uw eigen slalom competitie voor uw medewerkers, klanten en/of partners op het Midlands Circuit in Lelystad? U krijgt een dagvullend programma, waarbij de deelnemers ‘s morgens les krijgen en ‘s middags strijden om de snelste ronde tijd. Tussendoor is er ook genoeg actie voor de deelnemers door in te stappen bij de taxiritten of in een van onze race simulatoren.

Een slalom race evenement is voor minimaal 30 en maximaal 60 deelnemers en is te boeken vanaf € 150,00 per deelnemer.

 

Slalom op Lelystad: Wat dacht u van een taxiritje in onze 400pk sterke Civic Type-R?

Heeft u nog grotere ambities? U kunt via KWH Racing ook Circuit Zandvoort of het TT Circuit van Assen exclusief afhuren, inclusief pitboxen, VIP Rooms en een hele vloot aan race auto’s met bijvoorbeeld uw eigen bedrijfslogo op de auto’s.
Het afhuren van een circuit, inclusief alle noodzakelijke faciliteiten is mogelijk vanaf € 40.000 en adviseren we voor evenementen waarbij u 80 deelnemers of meer heeft. Samen met ons Support Team zorgen we ervoor dat het een unieke en onvergetelijke dag wordt.