KWH Racing

Wij, Lucas de Wal en Kai Wagenaar Hummelinck, zijn al jaren actief met onze Honda’s op de circuits in Nederland, België en Duitsland. In 2018 hebben we de handen in een geslagen en is KWH Racing BV ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. KWH Racing is echter veel meer dan enkel een raceteam. Onze missie is om racen nog leuker, bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. Door onze unieke ervaring, aanpak en het combineren van diverse disciplines hebben we een compleet aanbod voor jong en oud en voor particulieren en bedrijven. Een greep uit onze dienstverlening:

 

KWH Racing is het hele jaar door aanwezig op diverse race-evenementen, van officiële races zoals met de DNRT, ACNN en DRDO, op trackdays met onder andere DrivingFun, Vrijrijden en specifieke evenementen zoals de Jumbo Racedagen, Gamma Racing days, Japfest, Bimmerfest, enz.

Samenvatting DNRT Race Zolder (28 mei 2019)

KWH Racing: Alleen maar Honda?

Er wordt ons regelmatig gevraagd of we alleen met Honda’s racen. Hoewel dit wel het grootste deel van ons wagenpark is en we hier ook de meeste ervaring mee hebben opgedaan de afgelopen jaren, vinden we eigenlijk alles leuk wat snel is. Dit geldt voor auto’s op de weg als op straat. De afgelopen weken zijn we bijvoorbeeld druk bezig geweest met het klaar maken van onze KWH Racing BMW.

Deze BMW 328 met 3 liter V6 motor en doorgelast sperdifferentieel, wat hij een “NSD” noemen (No Slip Differential) is ideaal om mee te driften, of gewoon als heerlijke fun auto tijdens een slalom, time attack of sprintrace van de DNRT of ACNN.

De eerste testrun van onze BMW 328 tijdens ons eigen slalom evenement op 15 juli j.l in Lelystad