KWH Racing Slalom 8 juni 2019

KWH Racing organiseert op 8 juni 2019 samen met Team Wimedo Autoslalom een slalom-race op het Midland Circuit in Lelystad voor (bijna) iedereen die een auto kan besturen. Slalommen is een laagdrempelige opstap in de autosport met weinig risico op schade. Tijdens een auto-slalom leer je je eigen auto echt kennen, of kan je met je eigen, of onze geprepareerde auto laten zien hoeveel controle jij over de auto hebt.

Deelname kan met eigen auto en elke merk en type is welkom! Het programma is simpel:

10:00 – 10:30 aankomst
10:30 – 11:00 briefing
11:00 – 17:00 RACEN
17:30 prijsuitreiking

Auto’s en deelnemers worden ingedeeld in diverse klasse om er een een eerlijke competitie van te maken. Deelname vanaf 12(!) jaar is al mogelijk onder begeleiding van een instructeur en in onze lesauto, mits de jonge coureur bij de pedalen kan en nog boven het stuur uit kan kijken en heeft laten zien een testparcourtje buiten de baan te kunnen rijden.

Klasse-indeling:

  1. Jeugd 12 t/m 15 jaar
  2. Jeugd 15 t/m 18 jaar (zonder rijbewijs)
  3. Motorinhoud < 1800cc standaard straatauto
  4. Motorinhoud < 1800cc gemodificeerde (straat)auto*
  5. Motorinhoud > 1800cc standaard straatauto
  6. Motorinhoud > 1800cc gemodificeerde (straat)auto*
  7. Specials**

Prijzen voor deelname tijdens dit evenement:

Deelname met eigen auto (onbeperkt): €100,00
Deelname met KWH Race auto: € 200,00
Deelname jeugd inclusief auto en instructeur: € 240,00

Een auto van KWH Racing wordt tijdens het evenement met maximaal 4 personen gedeeld. KWH Racing bepaald vooraf met welke deelnemers de auto gedeeld wordt en wanneer. Indien u als groep wilt deelnemen, geef dit dan even aan, zodat we hier rekening mee kunnen houden. De prijs voor deelname met een KWH Race auto is €200,00 pp.

Voor deelname van minder jarige kinderen zonder rijbewijs of racelicentie gelden extra voorwaarden. Onder ander is begeleiding door een van onze instructeurs en  deelname in onze geprepareerde cursus auto verplicht. (een eigen auto KAN toegestaan worden na goedkeuring van de TC van KWH Racing, treed hiervoor altijd eerst in overleg met ons, om teleurstelling te voorkomen.)

Wil je mee doen? Opgeven is verplicht en kan door aan te geven dat je komt, dan nemen wij contact met je op, of door ons inschrijfformulier (https://www.kwh-racing.nl/contact/formulieren-downloaden/) in te vullen en op te sturen naar info@kwh-racing.nl.

Bezoekers en toeschouwers zijn ook van harte welkom. Er is catering aanwezig en ook verwachten we enkele standjes e.d. Er is ruime parkeergelegenheid en de toegang tot het terrein is gratis.

* een gemodificeerde auto is een auto met minstens twee van de drie onderstaande aanpassingen heeft:

  • Onderstel
  • Slicks of Semislicks
  • Rolkooi en/of significante gewichtsbesparing

 

** Specials zijn alle auto’s die de organisatie een “Special” vindt. Dit zijn o.a. buizenframe auto’s en speciaal geprepareerde auto’s voor circuit en slalom.