Onze nieuwe garage is bijna klaar voor gebruik.

Op 1 december kregen we de sleutel van een werkplaats die ooit gebruikt is als oude machine fabriek en daarna meer als opslag hal. Wij zien er echter grote potentie in om hier voor lange tijd onze thuisbasis van te maken. Per 1 januari moesten we uit de oude schuur zijn, dus alles moest ook al verhuisd worden tussendoor.

Vanaf deze week kunnen we zeggen dat de garage behoorlijk werkbaar begint te worden. De vloer ligt er in, de bruggen staan, de banden apparatuur is geplaatst en alle stroomkabels zijn getrokken. Nu nog even de laatste loodjes en dan zijn we volledig operationeel!

Stay tuned!

Kaal en leeg opgeleverd, hebben we er nog wel wat werk aan…
Nog een beetje vol met losse spullen van de oude garage, maar het begint er al op te lijken!